Societatea RES ENERGY SOLUTIONS SA este o firmă cu capital integral românesc, care are ca obiect de activitate furnizarea de energie electrică şi de gaze naturale pe piaţa din România.

A luat fiinţă în anul 2018, la iniţiativa câtorva oameni de afaceri din Oradea entuziaşti, care au înţeles că viitorul este al celor care îşi pot controla costurile cât mai bine. Cum energia controlează aproape tot, neputând desfăşura nici o activitate fără energie, s-a luat decizia înfiinţării acestei firme.
Intenţia declarată este de a asigura energia necesară derulării activităţilor economice ale celor care sunt acţionari, pe de o parte, cât şi a celor care îşi doresc un parteneriat.

De la bun început, filozofia firmei a fost, este şi va fi, aceea de a fi apropiată de consumatorii săi. Câţi dintre Dvs. nu sunteţi astăzi, clienţi – consumatori ai unor companii mari. De câte ori aţi putut sta de vorbă, Dvs. cel care conduceţi firma cu cei care conduc firma de furnizare energie sau gaze ? Aproape niciodată. De ce ? Pentru ca dânşii acţionează după o altă filozofie, au un mandat clar  - PROFITUL – şi orice altceva numai contează.

Modul în care interacţionăm noi cu fiecare dintre consumatorii noştri, ne dorim să fie altfel. Dorim să fim mai aproape – adică există posibilitatea de a lua legătura direct cu cei care au putere de decizie în firmă, dorim să sprijinim prin cunoştinţele noastre, prin experienţa acumulată fiecare consumator. Pe lângă faptul că vă trimitem facturile cu energia consumată, încercăm să vă explicăm, atunci când este cazul, unde aveţi probleme,de exemplu când aveţi energie reactiv capacitivă mare – care se plăteşte de 3 x preţul – stabilit de ANRE, vă atragem atenţia şi dacă doriţi vă oferim şi soluţii. Am sprijinit mai mulţi dintre partenerii noştri în întocmirea documentaţiilor pentru trecerea de la tariful de joasă tensiune la medie tensiune.

De asemenea sprijinim mai multe Primării care au sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, prin preluarea energiei produse de aceste sisteme şi compensarea financiară a consumului acestora.
Deci suntem mai deschişi dialogului, mai flexibili, întotdeauna aproape de parteneri, dedicaţi activităţii noastre şi foarte serioşi.

Societatea noastră are un mix de energie, asigurat pe de o parte din producţia parcurilor fotovoltaice pe care le gestionează şi diferenţa prin achiziţia energiei de la diverşi producători. În condiţiile actuale, când lumea se schimbă, societatea noastră a luat decizia de face investiţii în surse de producere a energiei electrice.Dorim acest lucru pentru a le asigura tuturor partenerilor noştri o siguranţă sporită în ce priveşte asigurarea cu energie electrică şi mai ales la un preţ corect, stabil, pentru o lungă perioadă de timp.

În cei doi ani de funcţionare, societatea şi-a triplat activitatea şi dorim să creştem în continuare, dar doar cu paşi mărunţi dar siguri.

Toţi cei care doresc o colaborare cu o firmă serioasă, corectă, flexibilă şi apropiată de parteneri, pot să ne caute să stabilim un parteneriat. Vă aşteptăm.

Asigurăm cele mai înalte standarde de calitate

Compania noastră are toate acreditările pentru furnizarea de energie și gaz natural, are implementat şi menţine un sistem de management al calităţii conform condiţiilor din standardul ISO 9001 pentru a se asigura ca produsele și serviciile furnizate către dumneavoastră sunt întotdeauna adecvate și eficiente.
LICENȚĂ FURNIZARE GAZ NATURAL
DECIZIE ANRE
URNIZARE GAZ NATURAL
LICENȚĂ FURNIZARE ENERGIE ELECTRICĂ
DECIZIE ANRE
FURNIZARE ENERGIE ELECTRICĂ